معرفی مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قوچان

با ياري خداوند متعال و پيگيري هاي مجدانه حوزه مديريت پژوهش و فناوري ،مجوزتاسيس مركز نوآوري اين دانشگاه توسط معاونت پژوهش و فناوري وزارت علوم،تحقيقات و فناوري در تاريخ 96/06/15 صادر گرديد. مدت اعتبار اين مجوز دوسال مي باشد كه دانشگاه را موظف به انجام امور مرتبط در چارچوب آيين نامه ايجاد مركز نوآوري مي نمايد. نقش آفريني در تحقق كارآفريني مبتني بر نوآوري، شناسائي و توانمندسازي متخصصان، دانشجويان و اساتيد خلاق، نوآور و كارآفرين و فراهم سازي زمينه تجاري سازي دستاوردهاي علمي آن ها براي ورود به فعاليت هاي كارآفرينانه، ارتقاي نقش نوآوران و كارآفرينان در توسعه و اعتلاي كشور از طريق خلق دانش، فناوري و كسب و كار دانش بنيان، تسريع در تبديل ايده ها به محصول و استفاده از طرح ها و ايده هاي دانشجويان و طرفداري و تشويق آنان در راستاي شعار سال يعني توليد واشتغال در اقتصاد مقاومتي از اهداف اين مركز مي باشد. دانشجويان خلاق مي توانند در مركز نوآوري ايده ها و تاسيس شركت هاي دانش بنيان رادر بالاترين سطح پيگيري كنند.

mojavez1