معرفي كارگروه تخصصي بررسي تخلفات پژوهشي

يكي از رسالت هاي مهم دانشگاه ها و مراكز علمي كشور توليد علم است. به موازات سرمايه گذاري براي توليد علم بايد در نگهداري اين دست آوردها نيز تلاش جدي انجام شود. امنيت توليدات علمي و حفظ و نگهداري اين توليدات، به مراتب از زمينه سازي براي توليد آن مهمتر مي باشد. بدين وسيله مي توان از ورود خدشه به اعتبار دانشگاه و توليد كنندگان واقعي علم جلوگيري نمود. اگر چه مصاديق تخلفات پژوهشي در دانشگاه ها و موسسات علمي كشور اندك مي باشد، با اين حال وجود يك دستورالعمل واحد كه روند نحوه بررسي اين تخلفات را يكسان سازي نمايد ضروري به نظر مي رسد.
در اين راستا و پيرو آيين نامه ابلاغ شده وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مورخ ۱۳۹۳/۱۲/۲۵ اين كارگروه در دانشگاه صنعتي قوچان تشكيل شد.

اهداف اين كميته عبارتنداز:
*صيانت از مالكيت فكري و رعايت حقوق مادي پژوهشگران

*ارج نهادن به اصول اخلاق علمي و پايبندي به آن در جامعه علمي