صادرات محصولات شرکت دانش بنیان مهندسی نوین کامپوزیت صدرا وابسته به دانشگاه صنعتی قوچان برای اولین بار

به گزارش روابط عمومی اولین محموله صادراتی شرکت مهندسی نوین کامپوزیت صدرا از شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی قوچان که توسط دکتر ستار مالکی و خانم دکتر عطیه اندخشیده از اعضای هیات علمی گروه مهندسی مکانیک این دانشگاه تاسیس شده و اداره می گردد به کشور عراق ارسال گردید. این محصولات هم اکنون در یکی از پروژه های نفتی این کشور توسط شرکت Sert Company LTD for Oil Services   نصب و راه اندازی شده است. کسب اين موفقيت موجب افتخار  و سرافرازي دانشگاه صنعتی قوچان و منشاء شور و نشاط در عرصه علم و صنعت در ميان ديگر استادان، پژوهشگران و دانشجويان خواهد بود.
مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان ضمن عرض تبریک به مدیران شرکت دانش بنیان "نوین کامپوزیت صدرا"، آرزوی کسب موفقیت های بیشتر و افتخار آفرینی را برای کلیه پژوهشگران عزیز را دارد.