اتاق سلامت دانشگاه صنعتی قوچان با حضور اعضای هیات رئیسه و جمعی از کارکنان توسط ریاست محترم افتتاح و به بهره برداری رسید.

زهرا اصغری نیکان مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی قوچان در حاشیه مراسم افتتاح مراسم این مرکز در مصاحبه با روابط عمومی گفت : در راستای طرح تحول نظام سلامت ، دولت دوازدهم و ابلاغ مصوبه « حقوق شهروندی در نظام اداری » ریاست محترم جمهوری جهت ارائه خدمات رفاهی بهتر به خانواده دانشگاهیان عزیز دانشگاه صنعتی قوچان ، برای اولین باراتاق سلامت دانشگاه در محل اتاق 104 سازمان مرکزی راه اندازی و یک پزشک عمومی به صورت دو روز در هفته در این مکان  مستقر و آماده ارائه خدمات به همکاران و دانشجویان می باشد .

DSC 3198

اصغری افزود : این اقدام با حمایت های بی دریغ ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم اداری و مالی و مدیریت منابع و تلاش و پیگیری های مجدانه ی همکارانم در مجموعه ی مدیریت اداری و پشتیبانی دانشگاه به اجرا در آمده است.
وی خدمات این واحد در بدو تاسیس را شامل : ویزیت ،انجام  تزریقات ، سرم تراپی و پانسمان عنوان کرد و افزود : خدماتی از جمله بهداشت محیط و مشاوره تغذیه نیزدراتاق سلامت قابل انجام است و تمامی تجهیزات پزشکی مورد نیازیک درمانگاه کوچک تهیه و در این واحد استقرار یافته است .

DSC 3211

مدیر اداری دانشگاه در پایان اضافه کرد با هماهنگی های صورت گرفته کلیه همکاران محترم اعضاي محترم هيات علمي و غيرهيات علمي و همچنین دانشجويان گرامی مي توانند جهت ويزيت ، با ارائه دفترچه بيمه و مطابق تعرفه مصوب در روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت 8 الی 12 جهت بهره مندی از این خدمات به پزشک دانشگاه سرکار خانم دکتر محجوب فر مراجعه نمايند.